Îţi place ? →Ascultati aceasta piesa Superba, ROATA VIETII .Interpretare emotionanta a Irinei Loghin . Viata trece si raman doar amintirile .

 • Incarcat acum 6 luni in categoria Dragoste

  Irina Loghin o interpreata talentata a Romaniei care prin piesele ei absolut superbe din folclorul romanesc a reusit sa nu le faca uitate prin interpretarile ei

  ...

  Irina Loghin o interpreata talentata a Romaniei care prin piesele ei absolut superbe din folclorul romanesc a reusit sa nu le faca uitate prin interpretarile ei emotionante .

  Aceasta piesa Roata Vietii ne duce intr-o alta lume , in lumea amintirilor frumoase din trecutul nostru si ne face sa ne gandim cu tristeste cat de repede trece timpul pe langa noi , de la varsta copilariei pana la batranete.

  .

  Irina Loghin este un monument al muzicii populare Romanesti si ne incanta de fiecare data cand o ascultam cu piesele ei cantate intr-un mod cu totul deosebit si avand si un timbru vocal care este imediat recunoscut ne face sa ne aducem aminte de tara noastra de frumusetile ei si de traditiile noastre minunate care incet incet se pierd in timp.

  Melodia ROATA ViETII este o capodopera a muzicii folclorice romanesti ce probabil va dainui ani si ani in inimile noastre , in inimile romanilor adevarati.

 • irina loghin roata vietii roata vietii folclor
afiseaza mai mult afiseaza mai putin