Romania Incredibila

Reactia parintilor Oanei Cojocaru (21 de ani) cand au aflat ca fiica lor se iubeste cu Irinel Columbeanu (61 de ani)

Reactia parintilor Oanei Cojocaru (21 de ani) cand au aflat ca fiica lor se iubeste cu Irinel Columbeanu (61 de ani)

CE SPUN PĂRINȚII OANEI COJOCARU DESPRE RELAȚIA EI CU IRINEL COLUMBEANU! BRUNETA ESTE CU 40 DE ANI MAI TÂNĂRĂ DECÂT AFACERISTUL DIN IZVORANI

Irinel Columbeanu (61 de ani) are o iubită nouă, de care pare mai îndrăgostit ca niciodată! Este vorba despre manechinul Oana Cojocaru (21 de ani). Între cei doi este o diferență de vârstă de 40 de ani, dar bruneta spune că nu îi pasă, pentru că îl iubește pe omul de afaceri din Izvorani. La fel ca Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Oana s-a născut și a crescut în Bacău.

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu au apărut recent într-o emisiune tv, unde au povestit cum s-au cunoscut. Omul de afaceri „a pus ochii pe ea” la o prezentare de modă, unde bruneta a defilat pe podium. După acest episod, el a contactat-o pe Facebook, apoi s-a înfiripat o relație de iubire între cei doi.Irinel Columbeanu nu i-a cunoscut părinții Oanei

„E o relație de iubire, bineînțeles! E o poveste simplă, nu e foarte complicată”, a spus Oana la Kanal D. Legat de ce cred părinții ei despre faptul că este iubita lui Irinel Columbeanu, bruneta susține că nu au nimic împotrivă: „Nu văd o problemă în legătură cu diferența de vârstă. Prietenii au spus că este decizia mea orice aş face. Nu am avut multe păreri. Nu văd o problemă în asta (n.r. vârstă). Tata a spus că este alegerea mea, mama la fel”.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu a fost la Bacău să-i cunoscă părinții iubitei lui, deși Oana a recunoscut că l-a invitat: „Nu m-am dus niciodată la Bacău! Dumnezeu știe cum de sunt și Oana și Monica tot din Bacău. Eu nu m-am dus niciodată la Bacău!”

Oana este studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice, însă şi-a dorit să încerce şi profesia de însoţitor de bord. A făcut şcoala de stewardese, însă nu a terminat-o şi nici nu a profesat.

loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.