Romania Incredibila

O mai ții minte pe Melania Medeleanu, fosta soție a lui Dan Teodorescu de la Taxi? Cum a ajuns să arate fina lui Traian Băsescu după ce s-a dedicat exclusiv copiilor!

Frumoasa Melania Medeleanu s-a retras din televiziune, lăsând în urmă o carieră de 22 de ani, iar acum lucrează cu copiii!

Șatenă, cu un zâmbet cald și niște ochi superbi care îți fac ziua mai frumoasă ori de câte ori o vezi! Așa o știm cu toții pe Melania Medeleanu, dar de ceva timp aceasta nu mai apare la televizor!

Frumoasa vedetă de televiziune s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme, după o lungă carieră de 22 de ani în televiziune.

Într-o zi a simțit că trebuie să facă altceva, a simțit o altă chemare, o altă provocare, iar Melania a acceptat fără să se gândească prea mult. A lăsat totul în urmă pentru a se ocupa de MaciCAMP, o tabără dedicată copiilor bolnavi de cancer.

„Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă, dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş asculta inima. Şi inima mea zice azi că MagiCAMP are nevoie de mine. (sau poate eu de MagiCAMP). Şi mai spune că provocările profesionale care mă aşteaptă în perioada imediat următoare sunt, pe cât de dificile, pe atât de necesare ca să cresc”, scria Medelanu.

În MagiCAMP l-a întâlnit pe Vlad Voiculescu, înainte ca acesta să ajungă ministru al Sănătăţii în mai 2016, cunoscut pentru faptele bune pe care le-a făcut, mai ales pentru bolnavii de cancer. Cei doi formează un cuplu de mai multă vreme.

Înainte de relația cu Vlad Voiculescu, Melania a mai avut câteva relații, dar cea mai importantă rămâne legătura sa cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, cu care a avut o căsnicie care a durat patru ani. Nășiti de soții Băsescu, Dan Teodorescu și Melania Medeleanu au divorțat în octombrie 2006.

Sursa: fanatik.ro

 

CITEȘTE ȘI:

Un bebeluș a fost conceput după 18 luni de la nașterea mamei sale. Cercetătorii spun că este un caz unic. Cum a fost posibil asa ceva

O femeie în vârstă de 26 de ani din Statele Unite ale Americii a adus pe lume o fetiță, al cărei embrion a fost donat în urmă cu 24 de ani, fiind astfel cel mai lung embrion congelat care a existat vreodată.

Emma Wren a fost concepută și fertilizată acum 24 de ani, în 1992, însă embrionul a fost înghețat în loc să fie implantat.

Tina Gibson, mama acesteia, s-a născut în 1991 și pentru că nu reușea să rămână însărcinată pe cale naturală, a decis să adopte un embrion înghețat de la un centru de donare. Procesul este același ca adopția, numai că fătul crește în interiorul mamei adoptive.

Copilul a fost adus pe lume în luna martie a acestui an, după o sarcină normală de 40 de săptămâni și o naștere fără probleme. Deși a fost adusă pe lume mult mai târziu, diferența de vârstă dintre mamă și fiica este de numai 18 luni, potrivit Dailymail.

Acesta caz este considerat a fi cea mai lungă perioadă de timp în care un embrion a fost înghețat, locul doi fiind ocupat de un embrion care a fost înghețat timp de 19 ani și câteva luni.

Experții spun că această naștere cu succes “sugerează că termenul de valabilitate al unui embrion ar putea fi infinit”.

loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.