Romania Incredibila

Misterul românului care vorbește la telefonul mobil în anii ’80. Cine este, de fapt, acesta?

O fotografie din anii 80 cu un tânăr din România care vorbește sau care ascultă la un telefon mobil a creat controverse pe internet.

Se pare că fotografia a fost făcută pe fostul stadion 23 august, pe 16 martie 1985, cu 30 de ani înainte să se inventeze telefoanele mobile. Totul s-a întâmplat la un meci Dinamo-Sportul, potrivit gsp.ro.

Deși fotografia este una care la prima vedere teduce cu gândul ca tânărul din imagine ar putea fi un călător în timp, explicația logică vine în rândurile următoare.

În imagine se poate observa foarte clar tânărul ce ține ceva la ureche, care la prima vedere te duce cu gândul la un telefon mobil. Potrivit publicației citate, tânărul e în posesia unui radio prin care ascultă live emisiunea „Fotbal Minut cu Minut”, unde se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră.

Sursa: realitatea.net

 

CITEȘTE ȘI:

Tornada le-a distrus casa din temelie, credeau că sunt distruși, dar când s-au uitat printre dărâmături au găsit două obiecte mici care i-a salvat pe amândoi. Uite ce supraviețuise din noroc chior, în iarbă

Tornadele au capacitatea de a se manifesta din senin și de a distruge totul în cale, tocmai de aceea ele se numără printre cele mai îngrozitoare dezastre naturale. Într-o secundă poți sta în casa ta, pregătind cina pentru copii, în următorul moment totul a fost măturat, tot ce dețineai a fost împrăștiat prin tot cartierul, sau chiar la kilometri distanță de unde locuiești.

Când o tornadă a lovit casa lui Justin și Ariel Duke din Canton, Texas, ei credeau că au pierdut totul. Exact atunci când speranța le dispăruse cu totul, a avutloc un miracol.

t1

Cum nu mai aveau nimic în afară de dragostea lor, au încercat disperați să mai recupereze câte ceva de pe jos. Dar zile la rând căutările lor s-au dovedit inutile. Dar într-o zi a sosit un înger… Cu un detector de metale!

t2

Numele ei era Nathan Wright și avea detectorul pentru că îi plăcea să caute metale în pământ în timul lui liber. El a fost cel care a găsit inelele de logodnă ale celor doi, erau în iarbă, prima dată pe primul, apoi, la 30 de metri distanță, pe al doilea.

t3

Cei doi au luat găsirea celor două inele de logodnă drept un mesaj și un simbol care le vorbește despre faptul că iubirea poate învinge orice. Chiar și tornade!

t4

t5

t6

Sursa: Boredom Therapy 

 

loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.