Romania Incredibila

Mărturii exclusive. Roxana Dobre s-a întors acasă, dar… Soacra lui Salam a reaprins scandalul din cauza lui Betty: ”S-a ajuns la ultimele injurii din lume… Nu i-a acceptat niciodată copiii lui Florin!”

Roxana Dobre a revenit acasă, duminică, după mai multe zile petrecute departe de Florin Salam şi fiicele lor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că reîntoarcerea brunetei în domiciliul conjugal a fost una cu scandal, tânăra declarându-le război direct fiicei manelistului şi ginerelui acestuia.

Roxana Dobre şi Florin Salam fac eforturi serioase pentru a-şi ”spăla rufele în familie”, după ce s-a aflat că bruneta a fugit de acasă. Deşi pare că iureşul s-a domolit, CANCAN.RO, a aflat detalii incredibile despre ce s-a întâmplat în familia celor doi după ce bruneta şi-a făcut apariţia acasă.

Un apropiat al lui Florin Salam şi al Roxanei Dobre a povestit cu lux de amănunte pentru CANCAN.RO, ce s-a întâmplat în familia manelistului odată cu întoarcerea iubitei lui acasă. Bărbatul susţine că Roxana şi Melania, ”soacra” lui Florin Salam, le-au declarat război lui Betty şi iubitului acestuia, cu care s-au certat la cuţite.

”Florin şi Roxana încearcă să se împace. După revenirea Roxanei acasă, a avut loc un schimb dur de replici între ea, Betty şi Cătălin, iubitul fiicei lui Florin. Totul a pornit de la mama Roxanei, care i-a reproşat lui Cătălin că a confirmat presei faptul că Roxana a plecat de acasă.

S-a ajuns la injurii. Urât, urât a fost. Nici nu vă puteţi imagina, ultimele injurii din lume pe care le-aţi putea auzi din gura unei femei, i le-a aruncat. Roxana o respinge mereu pe Betty, încă de la început.

Nu-i spune când îl sună Betty, evită să-l pună pe Florin în contact cu Dani şi cu Betty. Eu o ştiu de mult timp pe Roxana, eram prieteni de familie, ea a crescut practic sub ochii mei. Ea nu i-a acceptat niciodată pe copiii lui Florin Salam, pe Betty şi pe Dani.

Se poartă extrem de urât cu ei, îi înjură, îi repede, se răsteşte la ei. Foarte, foarte urât se poartă cu Betty şi cu Dani.

Primele zvonuri ale despărţirii lui Florin Salam de Roxana Dobre au apărut în urmă cu o săptămână

Zvonul despărţirii Roxanei Dobre de Florin Salam a apărut în 12 decembrie, însă bruneta a negat cu vehemenţă că ar exista probleme între ea şi manelist: ”Mă amuză aceste zvonuri, chiar în acest moment sunt la dentist cu bărbatul meu, este lângă mine şi vă aude.

Sincer, este jumătatea mea şi niciodată nu s-ar pune problema unei despărţiri, ne înţelegem foarte bine, avem o familie frumoasă, iar acest lucru poate deranjează pe unii. Oare am putea trăi unul fără altul? Vă spun tot eu, că nu. Aveam de gând să ne mutăm în Statele Unite, am vrut să cumpărăm o casă, dar nu am găsit ce voiam.

Ne place acolo pentru că este o altă lume, este o ţară frumoasă şi am fi departe de oamenii răi de aici. Suntem bine, ne respectăm, chiar dacă se zvonea pe tema infidelităţii. Nu are nicio legătură. Atât timp cât mă respectă şi este un domn cu mine asta este extraordinar.

Nu sunt geloasă, am încredere în soţul meu pentru că ştiu cum sunt cu el. Sunt geloasă dacă mi-ar da motive, dar nu-mi dă motive. Ştiu ce reprezint pentru soţul meu. Îmi mai doresc un copil, dar nu acum. Vreau un băiat, poate la anul pe vremea aceasta”.

La două zile după declaraţia Roxanei Dobre, un apropiat al lui Florin Salam, muzicantul Eugen Drăgoi, a anunţat că ea ar fi fugit de acasă cu un fost iubit.

“Eu lângă Florin Salam am stat foarte mulţi ani şi am fost alături de el şi la necaz. Roxana este foarte frumoasă şi a avut o aventură cu acest bărbat pe nume Florin. Dar ea are un simţ al banului foarte bun şi amândoi bărbaţii sunt victimele Roxanei. Ea este la Praga acum.

Nu ştie nimic de capul ei, iar Florin Salam doarme pe el. Ea este plecată de acasă de acum o săptămână şi a făcut asta pentru că nu-l mai suporta pe Florin Salam”, a spus Eugen Drăgoi.

loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.