Romania Incredibila

Luis Lazarus, de nerecunoscut! Jurnalistul a fost filmat la o farmacie, într-o ipostază total neobişnuită! Ce medicamente și-a cumpărat! Acum totul e clar!

Luis Lazarius a trecut prin momente dificile în ultima vreme. După ce a fost operat la picior, jurnalistul acuză stări accentuate de oboseală.

În câteva fotografii realizate recent, Lazarus apare vizibil extenuat, fără vlagă, departe de starea fizică cu care ne obişnuise de-a lungul timpului.

Fotografiile sunt dovada clară că bărbatul a luat această problemă în serios. A mers la farmacie şi a cumpărat un medicament care are următoarele efecte: tonifică organismul, stimulează apetitul, înlătură oboseala fizică şi psihică, combate surmenajul şi elimină stresul.

Luis nu a fost singur, ci alături de iubita lui, Andreea, care a stat în maşină şi l-a aşteptat până când a ieşit din farmacie. Cei doi se iubesc de ani buni, iar cântăreaţa îl sprijină neîncetat.

În urmă cu cinci luni, Luis Lazarus a suferit o intervenţie chirurgicală la piciorul stâng. Chiar el a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care îşi anunţa prietenii virtuali de starea proastă în care se afla. „Dragi prieteni, am doua veşti proaste şi una bună. Prima e că va trebui să suspend emisiunea de la B1, pentru câteva săptămâni. Motivul ţine de a doua veste proasta şi anume că mă aflu în spital, pentru că a trebuit să intervenim chirurgical din nou, la piciorul stâng, de aceasta dată, direct pe nerv! M-a operat la Floreasca. Vestea bună ar fi că operaţia a durat multe ore, a fost făcută de acest mare specialist şi a fost un succes, aşa că speram să avem rezultate extraordinare! Şi uite aşa s-a mai dus o vară! În rest toate cele bune, mulţumesc pentru gândurile voastre frumoase şi vă doresc multă sănătate. Sper să ne vedem la …cros , cândva!’’, scria bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Sursa: cancan.ro

 

CITEȘTE ȘI:

O mai știi pe Jasmine? Transformarea uluitoare a celei mai cunoscute dansatoare din buric din România! Nici rudele n-o mai recunosc! Cum arată acum

Jasmine este cea mai cunoscută dansatoare exotică de la noi. Deşi are o vârstă oarecum înaintată pentru meseria pe care o practică, blonda este mult mai apreciată în breaslă decât colegele sale mai tinere.

Jasmine, dansatoarea din buric, a dispărut de ceva vreme din show-bizz-ul autohton. În ciuda vârstei din buletin, Jasmine parcă acum arată mai bine ca-n tinerețe. Jasmine are cu câteva kilograme în minus și o siluetă de invidiat, pe care și-o menține cu foarte multă mișcare.Anii nu și-au pus amprenta nici pe chipul său, de care are grijă cu ajutorul tratamentelor faciale.

Cu toate acestea, puțini cunosc clipele grele pe care le-a avut de înfruntat frumoasa dansatoare.

În 2003, tatăl acesteia a murit. „A avut o ciroză galopantă şi într-o lună s-a şi dus”, mărturisea mama Jasminei. Iar cel mai mare regret al acesteia, după tragedia care i-a marcat viaţa, este că nu a apucat să se împace cu tatăl său înainte ca acesta să treacă în lumea celor drepţi.

Jasmine şi tatăl său au avut mai multe discuţii în contradictoriu, pe care nu au mai apucat să le rezolve, iar cel mai mare regret al vieţii sale rămâne și acum, după mai bine de 13 ani, acela că tatăl său a murit supărat pe ea.

Sursa: fanatik.ro

 

loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.