Romania Incredibila

Laura Cosoi A NĂSCUT Bucurie mare în lumea vedetelor din România

Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă pe nume Rita. Actrița a postat o imagine pe contul ei de Instagram în urmă cu câteva minute.

Cum s-a pregătit pentru acest moment

„Noi aşteptăm (un copil), facem ce trebuie, urmează doar să se întâmple. Sunt în aşteptare de un an. Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are leagatură cu ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătura cu vârsta, cred că are legătura cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vina. „, a declarat Laura Cosoi la începutul acestei luni, în emisiunea ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Laura Cosoi are un stil de viață sănătos

Actrița Laura Cosoi le oferă periodic urmăritorilor ei câte o rețetă de detoxifiere sau sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

La cei 35 de ani ai săi, Laura arată ca o puștoaică. Întinerește și se menține în formă în mod vizibil și asta se datorează alegerilor sănătoase pe care le-a făcut.

Recent, vedeta a postat pe blogul personal o rețetă care poate fi inclusă în orice regim de detoxifiere a organismului.

Laura le recomandă fanelor sale să consume vinete umplute cu năut, una din cele mai sățioase și sănătoase preparate. Mâncarea poate fi consumată atât de vegetarieni cât și de cei care iubesc puiul sau porcul.

loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.