Romania Incredibila

Gabriela Cristea a făcut anunțul tragic! Da, chiar s-a întâmplat. Ce a pățit soția lui Tavi Clonda e îngrozitor, fanii sunt în lacrimi!

Gabriela Cristea a făcut foarte recent primele declarații despre sarcina pe care a pierdut-o și despre care, până acum, nu a vrut și nu a putut discuta public. Se pare că evenimentul trist s-a petrecut cu puțin timp înainte de a deveni mama feției sale superbe.

„M-am dus la farmacie, am luat două teste, că așa se face, erau de la firme diferite. (…). Era duminică, pe la ora șapte dimineața, erau chiaună de somn. Dau drumul la treabă și dau să-l arunc în chiuvetă și bag privirea periferică, înțelegi? Și mi se păru că are două linii! M-am trezit brusc! Am țipat: «Iubire sunt două». Iar el zice: «Unde sunt două?», și eu zic: «Mă duc să mai fac unul». După care îi arunc testul în pat… pe ăla pe care l-am făcut primul. Nici nu am apucat să fac treaba aia rușinoasă și au apărut iar două lunii. Tavi s-a trezit și el și ne-am așezat și eram «Acum ce facem? Să ne bucurăm, să ne întristăm.»

„Ideea e că eu am mai pierdut o sarcină întrecut și nu am vrut să vorbim despre asta. (…)”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

Gabriela și Tavi Clonda au vorbit în direct la Antena Stars și despre noul proiect tv, dar și despre fiica lor, Victoria, care le-a schimbat viața total după ce a venit pe lume: „Eu am făcut piesele, dar nu o să fac parte din emisiune. Am făcut coloana sonoră a emisiunii. Nu o să fiu deocamdată. Ea are nevoie de sprijinul meu” a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

„După emisiune voi pleca direct acasă. E totul în direct, e totul pe bune, dacă simţiţi că nu sunteţi împliniţi, vă aşteptăm să vă înscrieţi. Nu contează vârsta, important e, dacă vreţi să vă găsiţi jumătatea, să vă înscrieţi. Păi dacă te iubesc de nu te vezi ( n.r. i-a spus Gabriela Cristea lui Tavi Clonda). Noi avem şi canal de Youtube. I-a adus Tavi flori Victoriei la fiecare eveniment, lalele prima dată, de Sfâtul Valentin, de 8 Martie. Am pierdut o sarcină în trecut, dar nu am vorbit niciodată despre asta. După ce am născut-o , m-am dus să o văd. Şi fiica mea era în mijloc, iar de jur împrejur erau doar băieţi. Şi le-am zis: nu o las acolo, acum o scoateţi” a spus și Gabriela Cristea. În curând, Gabi Cristea va prezenta emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, la Antena Stars.

loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.