Romania Incredibila

A ținut sarcina ascunsă și a uimit pe toată lumea! Azi, vedeta a dat vestea: „Pregătită și nerăbdătoare pentru nașterea naturală”. Fanii sunt în șoc!

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a intrat pe ultima sută de metri a sarcinii. Aceasta a anunțat public de curând că este mai mult decât pregătită să devină mămică, și că va naște natural. Andreea Popescu şi-a anunţat prietenii că mai este foarte puţin timp şi îşi va strânge băieţelul în braţe. Cea mai recentă fotografie cu ea o prezintă într-o ţinută foarte sexy, cu burta de gravidă la vedere, potrivit spynews.ro.

“Pregătită si nerăbdătoare pentru naşterea naturală. Băieţel. A noua lună de sarcină. 38 de săptămâni de sarcină. Burtă de gravidă”, a scris Andreea Popescu pe pagina ei de pe o reţea de socializare.

“Naştere uşoară şi multă sănătate! / Să fiţi sănătoşi, naştere uşoară! / Doamne ajută, o să fie totul bine, greu de frumos! / O să fie cel mai preţios moment din viaţa ta / Să vă însoţească Dumnezeu, dându-vă putere să duceţi la bun sfârşit naşterea / Eşti superbă, naştere uşoară”, i-au scris prietenii Andreei Popescu.

g1

g2

g3

CITEȘTE ȘI: 

Fericire uriașă pentru Roxana Kiriță și iubitul ei! Fiica lui Giani nu s-a putut abține și a făcut anunțul în gura mare! Felicitări, bravo vouă! A făcut publice mesajele cu el, fanii sunt în al nouălea cer!

Fiica fostului concurent Exatlon România, Giani Kiriță, s-a împăcat cu iubitul ei, iar din acel moment pare că trăiește o poveste de amor ca în poveștile cele mai frumoase. Odată cu intrarea tatălui său în competiția Exatlon, Roxana Kiriță a căpătat o grămadă de fani, iar viața ei a început să fie discutată în presă, la fel ca despărțirea sa de iubit, după o relație care a durat mai bine de doi ani.

Tânăra a declarat pentru wowbiz.ro că s-a împăcat cu Faris și că despărțirea i-a făcut să vadă cât de mult se iubesc de fapt. “Da, ne-am impacat. Ne-a trebuit o despartire ca sa pretuim si mai mult ceea ce avem! Avem o relatie de 2 ani si un pic si asta a fost prima noastra despartire. De certat va dati seama, in fiecare relatie exista unele neintelegeri si momente de criza insa, depinde cum le gestioneaza cei doi”, a declarat ea.

Adevărul pare să fie că cei doi se iubesc enorm și sunt dispuși să treacă peste orice pentru a fi împreună. Roxana chiar a făcut publice câteva mesaje dintre ea și iubitul ei, dornică să afle toți prietenii ei virtuali fericirea pe care o simte acum.

“Te iubesc din tot sufletul. Jur. Enorm, cel mai mult din lumea asta mare. Esti femeia vietii mele, esti sufletul si inima din mine, esti tot ce inseamna fericire”, i-a scris iubitul Roxanei Kiriță, iar ea a postat imediat mesajele pe pagina sa de pe o rețea de socializare.”Te iubesc de nu mai pot, omule. Esti tot pentru mine, viata mea toata, fericirea mea, linistea si puterea mea”, i-a scris și ea lui Faris.

loading...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.